Imprima: een innovatief fabrikaat voor uw bedrijf

data room services

U moderne bedrijfsleven heeft volledig nieuwe normen. U moet veel sneller werken, veel mobieler zijn plus zorgen voor informatiebeveiliging. Dit bedragen een enorme last voor jullie manager, maar moderne ontwikkelingen echtparen ons in staat om al deze problemen op te lossen en ons te concentreren op het bedrijfsleven.

Virtuele datarooms bestaat een product dat zich onderscheidt door een geïntegreerde aanpak voor het oplossen van bedrijfsproblemen en de hoogste mate van geloofwaardigheid. Dit is een datawarehouse hoe u:

 • deel bestanden zeker en beheer het gebruik volledig
 • documenten ongetwijfeld opslaan en overzichtelijk ordenen
 • stroomlijn workflows en bespaar veel tijd

Veilige informatieoverdracht

zijn u eerste en belangrijkste mogelijkheid vanwege documenten veilig te delen. Dus veilige uitwisseling is noodzakelijk vanwege een deal te sluiten, zonder tijd te verliezen tijdens onderhandelingen, geen verliezen te lijden als gevolg van informatielekken. Om bestanden te kunnen delen, hebt het het volgende nodig:

 • maak een persoonlijk account aan (dit duurt maximaal vijftien minuten)
 • upload jij gewenste bestand
 • stel bestandstoegangsparameters in

Dankzij flexibele toegangsparameters kunt u jij gewenste werkmodus met het document configureren. U kunt de watermerkfunctie gebruiken om de originaliteit van documenten te bevestigen, een speciale beveiligde weergavemodus activeren. U kunt de toegang tot het bestand ook beperken op IP-adres, tijdsbestek en u kunt de toegang ook op elk gewenst moment annuleren. Zelfs nadat het bestand is gedownload.

Tijdens de gegevensoverdracht worden de nieuwste protocollen gebruikt, die als het meest betrouwbare werden beschouwd. Beslist andere optie voor gegevensbescherming bestaan multi-level authenticatie. Om te beginnen met werken, moet de gebruiker zijn identiteit in verschillende fasen bevestigen.

De juiste manier om documentatie op bij slaan

Virtuele datarooms zijn niet alleen de juiste manier om documenten te delen, maar ze ook op erbij slaan. De nadelen van u bewaren van papierwerk zijn duidelijk. Opslag op computers of harde schijven is een handiger optie, niet de meest betrouwbare.

Ten eerste, als de documenten opslaat op een werkcomputer of op een harde schijf, is de toegang tot papieren beperkt. Dankzij Firmex heeft gekregen u 24/7 toegang tot data en elk apparaat. Hierdoor is u productiever en kunt u taken voor elk gewenst moment voltooien.

Ten tweede zijn virtuele datarooms de veiligste optie. Jij zult nooit gegevens verliezen, er ze in verschillende back-ups zijn. En dankzij speciale protocollen aan bescherming tegen natuurrampen slaan servers uw gegevens altijd op. Bovendien zorgt beveiliging op meerdere niveaus ervoor dat niemand anders jouw gegevens kan gebruiken.

Een nieuw niveau betreffende workflow

Het is ook belangrijk om te doorzien dat virtuele ruimtes workflows optimaliseren. Doordachte functionaliteit garandeert veel mogelijkheden voor gemakkelijk werken met bestanden. Met kunt u:

 • vergeet het veranderen van formaten, dit gebeurt allemaal automatisch
 • lang laden, zelfs het grootste aantal dossiers laadt zeer snel
 • vind snel jij bestanden die u nodig hebt dankzij intelligent zoeken
 • werken in tig talen
 • werk aan documentatie met jij collega’s
 • Bekijk rapporten over hoe partners of medewerkers met documenten werkten
 • instellingen configureren voor een hele groep documenten, groepsmailings instellen, gegevens regelen en nog veel meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *